Wij zijn De Variabele. Die naam zegt in één woord hoe we zijn. Klanten maken regelmatig nieuwe veranderingen door. Markten zijn beweeglijk en snel. Het is telkens weer verschillend waarvoor, in welke rol, waar en op welk moment een klant ons wil inzetten. Verandering is de enige constante. Onze verschijningsvorm past zich aan. Ons karakter blijft hetzelfde. Dat karakter is hartelijk en aanstekelijk. We hebben plezier in ons werk. Hoe kan het ook anders. Wanneer je met een mooie club vakmensen wordt uitgedaagd om steeds beter in je nieuwe rol te groeien. Om de bebouwde omgeving mooier, leefbaarder en duurzamer te maken. Met klanten die bij ons passen. Waarmee we ons verbonden voelen. En waarmee we samen optrekken naar een hoger niveau in vastgoedonderhoud. Voortdurend geprikkeld door volgende uitdagingen.

Voor de regio’s Doetinchem, Duiven, Nijmegen en Veenendaal zijn we op zoek naar:

Allround vakmensen (tegelzetter-stukadoor, timmerman (M/V))

Als allround vakman ben je veelal werkzaam in de bewoonde woning. Je werkt op basis van werkopdrachten, waarbij je de precieze aanpak en manier van uitvoeren ter plekke beoordeelt en kunt aanpassen.  De allround vakman verzorgt zelf de afstemming van zijn werkzaamheden met de opdrachtgever en/of de bewoner/gebruiker van het pand.

Je verricht alle voorkomende soorten kleinschalig timmerwerk, schilderwerk, metselwerk, tegel- en stucwerk, elektro- en loodgieterswerk.

Wat bieden we je

We bieden je een dienstverband bij De Variabele, een eigen bedrijfsauto en veel contact met mensen in een wisselende omgeving. Je werkt in een klein sociaal team waarbij de focus ligt op het servicegericht werken. We hebben het werk zo georganiseerd dat je veelal in je eigen omgeving werkzaam bent. Lange reistijden komen daarmee nauwelijks voor!

Wat bieden we je

We zoeken vakmensen die allround, communicatief vaardig en klantgericht zijn. Ben je tegelzetter/stukadoor of timmerman? Of nog beter, beheers je al deze disciplines? Dan ben jij wellicht de allrounder die we zoeken.

Beheers je nog niet alle disciplines, maar ben je bereid dit te leren? Ook dan komen we graag met je in contact.

Interesse

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Rolf Rüthers, rruthers@devariabele.nl, 06 – 53 411 341 of met Ingrid Meijer (personeelszaken@devariabele.nl, 06 – 20 59 87 40).

Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!