[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”brood”][flexy_breadcrumb][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text el_class=”schaduw-box” css=”.vc_custom_1549229871944{padding-top: 60px !important;padding-right: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;padding-left: 60px !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 15px !important;}”]Loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier: dat zijn de kernwaarden van De Variabele. Met deze kernwaarden bieden we kwaliteit en zekerheid voor onze klant en onze medewerkers. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een organisatie met ruim 150 vaste medewerkers, verdeeld over locaties in Nijmegen, Elst, Doetinchem, Duiven en Veenendaal.

Voor de regio’s Doetinchem, Nijmegen en Utrecht zijn we op zoek naar

SCHILDERS

Als schilder ben je verantwoordelijk voor de verfraaiing en bescherming van oppervlakken met verflagen en aanverwante werkzaamheden, zoals houtrotreparatie en glaszetten. Je werkt volgens instructies en werkmethodes van De Variabele.

We zoeken mensen met ervaring, mensen die zelfstandig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Minstens zo belangrijk vinden we het dat je klantvriendelijk bent en de Nederlandse taal beheerst.

Interesse? Neem dan contact op met Cindy Scholten, via cscholten@oco.servionontwerp.nl of 0800-7107.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1522746181927{padding-top: 60px !important;padding-right: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;padding-left: 60px !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 15px !important;}”]De Variabele is een innovatiecentrum en uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Wij helpen woningcorporaties in heel Nederland om de match te maken tussen onderhoud en strategisch voorraadbeheer. Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]